top of page
Parkskolan Glommersträsk.jpg

Parkskolan i Glommersträsk

I hjärtat av vackra Lappland ligger Parkskolan i Glommersträsk. Med ett starkt och växande näringsliv i blickfånget är det en by som är känd för sina drivkrafter och sin framåtanda. Här finns en lokal handel och förutsättningar för olika sorters fritidsaktiviteter, i synnerhet för den som gillar vår version av "utelivet". 

 

Parkskolan är en mindre byaskola i Glommersträsk, Arvidsjaurs kommun men undervisning upp till åk 6. 

skolarbete Glommersträsk

På skolan bedrivs undervisningen åldersintegrerat, dvs åk 1-3 är sammanslagna samt åk 4-6. I byggnaden finns även förskola. Vi har stora, ljusa och fina NPF-anpassade lokaler. Dina kollegor är mycket engagerade och hängivna. Det lägre elevantalet på vår byaskola ger stora möjligheter till individuella anpassningar och personalen på skolan har också god kännedom om varje elevs behov. På Parkskolan i Glommersträsk kan man vara säker på att varje elev blir sedd. 

Nyfiken på mer? Se gärna vår skolfilm här nedan:

skolan Glommersträsk
glommersträsk skola.jpg

Inte nog med att vi har fina lokaler för undervisning, vi har också en ishall, sporthall, fotbollsplan, tennisplan, beachvolleyboll-plan, skidspår och en utomhuspool inom gångavstånd från skolan. Tryggt och säkert.

Vi har även ett eget skolkök med mat som lovprisats i flera generationer och som fortfarande är oerhört populär!

fotboll glommersträsk.png
ishallskridskor glommersträsk.jpg
nationaldag_glommersträsk_lappland-12.jpg

Mer om Glommers

VILL DU VETA MER OM GLOMMERSBYGDEN - SE LÄNKARNA NEDAN

Hör av dig

Om du har funderingar kring Glommersbygden, letar boende eller behöver allmän hjälp på vägen, fyll i formuläret för att komma i kontakt med en inflyttningslots eller få svar på dina frågor. 

Tack för ditt meddelande!

förskola glommersträsk.jpg
bottom of page