top of page
Levitating Objects

ARBETA

Funderar du att flytta till Glommersträsk eller Glommersbygden, men är osäker på om du hittar ett lämpligt jobb? På den här sidan ger vi några tips! För att se samtliga arbeten som finns i området är det enklast att besöka ams.se. Som boende i Glommersbygden har du flera större orter inom pendlingsavstånd: Arvidsjaur tätort, Norsjö, Malå och Jörn samt lite längre till kuststäderna Piteå och Skellefteå. Från tågstationen i Jörn går det flera tåg dagligen, vilket kan skapa möjligheter för den med distansarbete. Glommersbygden är också en bra plats för den som vill starta företag, eller kanske du redan driver ett men vill flytta det hit?

Team Almgens åkeri.jpg
Team Almgens åkeri.jpg

Almgrens Åkeri söker chaufför

Vill du jobba med oss?

Den främsta arbetsuppgiften kommer att vara som lastbilschaufför, men har du erfarenhet av hjullastare och/eller grävmaskin är det meriterande.

Jobbet är varierande och kan vara allt från gruskörning, plogning, lastväxlarbil med kran, maskinflyttar, till asfaltering m.m. Varierande arbetstider beroende på säsong.

Omfattning av anställning: Heltid

Lön enligt avtal/överenskommelse.

Krav: CE behörighet, YKB.

Erfarenhet eller ålder har inte stor betydelse bara du har ett stort driv och viljan att lära dig och utvecklas.

Är du intresserad så skicka ett meddelande på deras Facebook, ring 0703629965 eller maila till thobiasalmgren@gmail.com

Inga frågor är för dumma! Vi ser fram emot din ansökan!

gk door glommersträsk

Medarbetare GK Door

GK Door AB är sedan 1969 ett etablerat snickeri/träförädlingsföretag. Deras huvudsakliga produkter är egentillverkade innerdörrar. De är ständigt i expansionsfas och söker ambitiösa, drivna medarbetare. Erfarenhet av träbranschen är en fördel men inget absolut krav. 

GK Door.jpeg
glommersträsk räddningstjänst.jpg
glommersträsk räddningstjänst.jpg

Du kan göra skillnad

I Glommersträsk finn​s en deltidsbrandkår, perfekt för den som kanske vill ha lite jobb på sidan om samtidigt som man kan hjälpa och rädda. Räddningstjänsten, som går under Arvidsjaurs räddningstjänst, söker just nu efter förstärkning, så är du intresserad av att vara med, hör av dig till brandchefen, kontaktuppgifter hittar du på länken nedan.

Kontakta räddningstjänsten
vuxenstuderande
Studerar

Studera på distans

Visste du att det idag erbjuds många yrkesutbildningar på distans? Det vill säga, du kan utbilda dig oberoende av var du bor. I Arvidsjaur tätort finns ett Lärcentrum där du enkelt och smidigt kan göra tentor vid behov. Här kan du se vilka YH-utbildningar som erbjuds just nu, med Arvidsjaur som satellit-ort.

Starta eller driva eget

Om du är en person som trivs bäst med att driva eget så är det här självklart en plats som tillåter dig att göra detta. Invånarna i vår bygd är generellt mycket driftiga och företagsamma så du skulle nog isåfall stormtrivas bland alla andra drivna entreprenörer. Har du inget företag idag men funderar på att starta ett? Arvidsjaurs kommun samarbetar med Nyföretagarcentrum Nord, som hjälper dig med allt som du behöver veta när det kommer till att starta och driva företag. Nyföretagarcentrum Nord finns i Arvidsjaur tätort.

bottom of page