top of page

Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy förklarar hur Relocate Lapland samlar in, använder och skyddar personlig information som vi kan få från dig när du använder våra digitala plattformar. Vi vill att du känner dig trygg när du använder dessa, och därför är det viktigt att informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vad som gäller.

Insamling av personlig information
Vi kan samla in personlig information från dig när du registrerar dig för våra tjänster, besöker vår webbplats eller interagerar med oss på annat sätt. Denna information kan inkludera, men är inte begränsad till:
 

  • Namn och kontaktinformation (t.ex. e-postadress, telefonnummer)

  • Demografisk information (t.ex. ålder, kön, bostadsort)

  • Information om ditt användarbeteende och dina preferenser.

Användning av personlig information
Vi använder den personliga informationen vi samlar in för att:

  • Kommunicera med dig och svara på dina förfrågningar

  • Genomföra analyser för att förbättra våra tjänster och utveckla nya funktioner

  • Tillhandahålla och förbättra våra tjänster

  • Anpassa och personifiera din användarupplevelse

  • Följa tillämpliga lagar och regler

Delning av personlig information
Din personliga information stannar hos oss, och delas ej vidare utan ditt medgivande. Exempelvis om du efterfrågat hjälp med att hitta boende, så kan vi förmedla din förfrågan vidare
 om du godkänt detta.

Om du har samtyckt till att vi hanterar dina personuppgifter har du alltid rätt att ångra dig och ta tillbaka ditt samtycke. Det gör du genom att kontakta oss på boiglommers@hotmail.com. I så fall får vi inte längre hantera dina uppgifter. Om du återkallar ditt samtycke påverkar det inte lagligheten av publiceringen innan samtycket återkallades.

Kontakta oss
Om du har frågor eller funderingar angående vår sekretesspolicy eller vår hantering av personlig information, är du välkommen att kontakta oss genom att mejla till boiglommers@hotmail.com. 

bottom of page